AKTUELT

Solasamling 2020

Publisert: 27/10/20 oppdatert: 03/11/20
Vel gjennomført årsmøte og Solasamling

Vi har gjennomført nok en samling på Sola Strandhotell. Denne gangen med en rekke smittevernstiltak som med bravur ble opprettholdt og gjennomført av medlemmene våre.

 

Vi hadde besøk av Rogalands RVTS Los Gudrun Austad. Du kan lese mer om los-funksjonen her: https://www.rvtsvest.no/los-funksjon-for-raka-etter-22-juli/

Kontakt informasjon Gudrun Austad gudrun.austad@helse-bergen.no tlf. 94364018

 

Videre fikk vi besøk av Lena Fahre, direktør ved 22. juli-senteret. Hun snakket bland annet om den midlertidige beliggenheten i Teatergata 10, og prosjektet Min historie om personlige beretninger fra 22. juli 2011. De som ønsker å bidra til prosjektet kan ta kontakt med Lena Fahre her: lena.fahre@22julisenteret.no eller gå til nettsiden: https://22julisenteret.no/min-historie-personlige-fortellinger-fra-og-om-22-juli/hvordan-kan-jeg-bidra/

 

Vi fikk også sterke historier og bilder fra Aleksander L. Kielland-ulykken, med foredrag av fotograf Tord Paulsen. Han fortalte om arbeidet med boka Plattformen som ikke kunne velte.

 

Årsmøtet 2020 ble også gjennomført, etterfulgt av tur på stranden og en bedre middag med kahoot. Søndagens overraskelse var besøk av paint´n sip Stavanger.